Workshops

BonRon voor een chocolade workshop bij u thuis of op een door u gewenste locatie.

Een chocolade workshop kan gegeven worden ter gelegenheid van een: vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, familiedag, reünie, teambuilding, bedrijfsfeest of zomaar

Programma

Nadat al uw gasten zijn gearriveerd en eventueel voorzien zijn van een kopje koffie of thee krijgt u een korte presentatie over de geschiedenis van chocola. Uiteraard hoort hier ook een handgemaakte chocoladelekkernij bij. Hierna gaat u aan de slag met het maken van diverse soorten bonbons.
Een workshop duurt ongeveer vier tot vijf uur en na afloop gaan alle deelnemers naar huis met +/- 500 gram overheerlijke zelfgemaakte bonbons.

Voorbereiding

Als voorbereiding op de bij u te geven workshop kom ik vooraf een keer bij u langs voor het doorspreken van de details en te zien hoe de opstelling van uw gasten en het benodigde materiaal het beste kan plaatsvinden. Op de dag dat de workshop plaats vindt, kom ik ongeveer één uur eerder dan uw gasten om alle materialen klaar te zetten, de tafel(s) te bedekken met bescherming en om een gedeelte van de benodigde chocolade vast te smelten.

Kosten

Alle benodigde materialen en producten zijn in de prijs van de workshop inbegrepen. Er zijn dus geen extra kosten voor de gebruikte chocolade, marsepein of andere smaakmakers. De workshop kost u
€ 27,50 per persoon voor een aantal van 10 personen.

Uiteraard kan het programma aangepast worden aan uw wensen.

Betaling

De helft van het orderbedrag dient minimaal 15 dagen voor de datum van de workshop te zijn voldaan, dit in verband met de aanschaf van de benodigde ingrediënten. De andere helft wordt bij aanvang van de workshop overhandigd.

10 Personen

27,50
Per persoon
  • € 275 totaal

8 Personen

30,00
Per persoon
  • € 240 totaal

6 Personen

32,50
Per persoon
  • € 195 totaal

4 Personen

35,00
Per persoon
  • € 140 totaal